Wednesday, 17 April 2013

Segmen Tambah Followers


Assalamualaikum,

Adakah segmen semacam ini sekarang u guys?? Sedih pula, blog ini rasa sunyi saja, tertunggu-tunggu segmen dari kawan-kawan yang boleh bagi kenal ramai kawan 'and of course follower'. hihiihihi. Dapat online sekejap ni, mahu juga ambil kesempatan luang masa di blog ni, sunyi sepi saja. Tapi tidak apa, usaha tangga kejayaan, belajar selagi mampu, kan kan kan. (^_^)

Well, ada sesiapa buat segmen kah skrg? Mahu buat segmen sendiri mcm belum pakar lg ni, lagi pun blog ni masih mentah lg. Ohh nooo.. Kalau ada yg baik hati ajarkan boleh juga kan. In shaa Allah kalau ada segmen tu saya mahu join......... hehehe :)

Owwkeyy lah , Selamat malam kamu semua :)




2 comments:

  1. hahhah... try lah buat segmen sendiri... pasti akan ada yang join..:)

    ReplyDelete
  2. hahaha.. mcm mn xckup ilmu lg..hihihi

    ReplyDelete

Kalau suka cakap suka, kalau tidak suka cakap tidak suka, boleh diri ini perbaiki.. hihihi :) Terima kasih