Monday, 23 April 2012

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK


سلام saudaraku sekalian..
          Sy nampak segment ni dari blogger best Mr. E'raz Fadli :) (blog dia memang best dah expert kot) :) dan sy pun nak cuba join segment ni untuk promote blog mentah macam sy punya ni.. ermmmm.. harap2 ada supporter dan boleh dapat ramai kawan2 blog dengan segment ni.  Mesti kawan2 blog yg lain pun fikir yang sama kan2?? :) sy ada cita2 sikit dalam berblog ni. . . . salah satu nya, nak buat bisnes online melalui blog, biarlah mula dari sikit2 nanti lama2 jadi bukit kan2?? :) Blog ni kita boleh kongsi benda2 yang baik kan, sy sedar kesan positiv berblogging ni melalui blogwalking sy yg tak seberapa hihihi :) tapi tak apa. . . semuanya di hujung jari manis ni. :). . . . .
          Wokey lah saudaraku semua, jom lah kita sertai segment ni beramai2 ye... caranya::

  • Kita copy banner dan buat entry bertajuk : "SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK"
  • Buat satu karangan untuk entry tentang kenapa saudara suka join segment ni...
  • Linkkan entry saudara ke link segment tersebut 
  • Tag kawan2 saudara :)
  • . . . .dan akhir sekali, letak link entry saudara kat comment post tu di sini...
Harap2 saudara boleh faham ye . . . .:)   
Semoga berjaya mendapat kawan2 ye :)

Kawan2 sy tag ye :) ::: 1. Suterakasih
                                  2. Dian
                                  3. Min


78 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join :D

    segment ini untuk menambahkan ramai lagi kenalan :D antara blogger .

    ReplyDelete
  2. Selamat malam http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat nak tengah ari :D . . . done follow n visit u page.. :)

      Delete
  3. salam
    cik eyla singgah sini dr segmen sama

    http://diaryyeyla.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.... done visit n follow u dear :)

      Delete
  4. follow cni~ do visit mine :)
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama..visit n follow me..

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  6. umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

    http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  7. singgah dan follow jugak .. :)

    dari segmen: serious follow back ..

    http://kerenggabiru.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    Follow balik okay? ^^

    ReplyDelete
  8. Salam , kita dh follow awk =)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  9. Dr segmen yg same..Follow u..jgn lupe follow sy blik tau..cntik sgt blog akak..:D

    http://frinesfunky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  10. singgah!. Serius i follow here. Awak serius follow balik? hehe
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  11. terjah dari segmen yg sama
    follow cni :)

    ReplyDelete
  12. Salam. Ainun dtg folow dri segmen yg sama :) waahhh!!nk bisnes ye??selamat maju jaya!hee..

    http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini. dr segmen sama :)
    http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  14. http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    Singgah sini jugak:)

    ReplyDelete
  15. tejah sini..serius dah follow back

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  16. follower ke 33 ..datang dari segmen yang same !

    ReplyDelete
  17. salam... serious follow awk dari segmen yg sama.. awk serious follow back?? =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  18. hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw dah lama dah ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  19. follow sini juga, gud luck!

    http://aynoranur.com

    ReplyDelete
  20. done follow uuu :) hit back kay . dari segment yg sama ^^

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  21. siyes..dah follow awk :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  22. Salam perkenalan...icumm serius follow sini..lihat, jenguk, follow icumm di sini ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. singgah jap : )
    salam pkenalan...
    do follow me 2
    http://nukilanzee.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  24. Singgah dari segmen sama
    follow sini
    awk serious follow back keyh^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  25. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  26. datang dari segmen yang sama

    serius dah follow blog awak :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  27. Salam,,,
    Singgah dan follow sini..
    Dari segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  28. dh follow ,
    follow blik di http://szgiveaway.blogspot.com/2012/04/egment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  29. Seriously, dah follow awak di sini` :) Salam Perkenalan...

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  30. yesss !! saya dah follow awak...

    # cmasayu.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. serius saya datang follow sini...:)

    ReplyDelete
  32. dari segment yg sama

    http://5zol-saidsomething.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  33. singgah sini

    http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  34. salam..singgah bw sini..dri segmen same..serius dah follow..hikhik..jom2 singgah sini pulak http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html maseh(^_^)

    ReplyDelete
  35. sye da follow awk..hit sye blik..dri segmen y sme..tq..

    ReplyDelete
  36. Hye ! Singgah dari segmen yg sama . Done follow u dear (: KeepInTouch always key ~

    Thanks ^^,

    http://princhesyfarhana.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  37. from segmen yang sama..done follow you.. :)
    http://hasiebaffa.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  38. done follow ! XD

    jom,try contest RM 200 ni..

    ReplyDelete
  39. from segmen yg sme..
    follow me back k..TQ
    http://fizzpengurusanpakk.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  40. hye, dari segment yg sama :)

    http://amercorner.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  41. sorry, salah letak link..hehe. ni link saya
    http://ngiau92.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html . minta maaf ya ;)

    ReplyDelete
  42. Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  43. Salam,

    Saya Moon :) Dari segmen sama serius follow awak... awak serius ke http://supermoon11.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  44. nice blog .. follow :)

    http://cik-emma.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  45. alhamdulillah. Syiera dah folloe sini.
    follow back --> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html
    happy blogging :D

    ReplyDelete
  46. salam..
    syiera dtg dari segment yg sama..
    visit n follow..
    http://cutelikebee.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  47. hye...
    iema dtg singgah + follow ^^
    dr segmen yg sme

    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    serius follow ^^

    ReplyDelete
  48. Nani follow sini...dari segmen yang sama...

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  49. done follow sini =)

    http://haruhikumiko.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  50. Daripada segment yang sama..Follow blog anda :)

    http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  51. Dari segment yang sama, Follow Blog ini!

    http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  52. singgah lagi blog ini :)
    dari segmen yang sama , follow blog ini . jangan lupa follow balik ;)
    *hihihi

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  53. dr segmen yg sama... done follow =)

    http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  54. as-salam..
    datang dari segment yang sama. follow sini ye?

    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


    syieda,

    ReplyDelete
  55. Salam kenalan ! Done follow u , from the same segment .. =)

    http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  56. Kompom serius!!
    dah follow dah blog ne..
    meh ke blog miss pula...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  57. dari segmen SERIUS yang sama.. done clicking button FOLLOW on ur blog.. CLICK chentaa jugax
    http://thea-cintajarimanis.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  58. done...serius follow...

    http://skatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  59. blogwalk sini, datang dari segmen sama :D

    jemput singgah ke blog saya ye!

    entri terbaru: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/says-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  60. singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

    do follow mine ;)

    http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  61. Dari segmen yang sama.Follow me back

    http://are-bull.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  62. Hai..
    Segment serious follow back..
    :) selam perkenalan..

    ReplyDelete
  63. slm perkenalan. jom pergi blog saya =)

    ReplyDelete
  64. JOM JOIN GA ;]
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  65. kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

    komen yang dikira adalah
    Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
    (Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
    anda)
    ataupun ada ayat follow blog ini.

    Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

    last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
    :D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

    ReplyDelete
  66. Dari segment yang sama : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html ..
    Follow Blog ini : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com

    ReplyDelete

Kalau suka cakap suka, kalau tidak suka cakap tidak suka, boleh diri ini perbaiki.. hihihi :) Terima kasih