Wednesday, 25 April 2012

SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT

سلام
Saudara2ku . . .
Hari ini hari khamis kan, sy nak hiburkan hati dengan blog2 saudara2ku . . . jadi. . . . 
Sy nak join segmen Nasz . . . limited tau, untuk hari ini je, sampai pukul 11 malam ni jew.. Cepat2!! hehehe
Jom join sekali okeyy ^_^ . . . . . . Cara2nya:

  • Buat entry, yang bertajuk "SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT"
  • Copy header Nasz tu . . . . dan link kan ke entry Nasz. 
  • Boleh VOTE untuk Nasz kat sini dan sudi2 kan lah letak link ni dalam entry saudara2 yew ...Dan  . . . VOTE sekalilah. Nasz cakap x wajib tapi sy cakap sunat muakad ^_^
  • Lastly, Copy url entry saudara2 di ruang komen  di sini .
Siappp!!! ^_^


Klik sini untuk undi Nasz ^_^ : Undi Nasz 

32 comments:

  1. my pleasure :) and tqvm too utk segmen :)

    ReplyDelete
  2. aik!ifa sesat la kat cnie..hihi..happy BW!!^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh tidak... nnt tak jmpa jln pulang.. :)

      Delete
    2. xpa..ada GPS..hahahaha..:P

      Delete
  3. Salam kenal... BW sini dr segmen sama... :)

    ReplyDelete
  4. As salam ayue...

    Sis jengah dari segmen sama....
    sememangnya tak susah nak meninggalkan komen di blog ni kalau kita tak set sebarang word verification. In future adik disablekan ye.

    Jemput singgah

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh.. okey sis, sy xprasan sy ada word verification, thanks 4 tegur ye sis..:)

      Delete
  5. Assalamualaikum...

    Jalan-jalan membalas kujungan... kita follow awk...

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari segmen same
    balas kunjungan anda :)

    follow sini .. follow back keh
    hihi :)
    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  7. list untuk blogwalking dah sedia untuk diblogwalking sambil follow dan comment. sila2lah terjah link kat bawah:

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/blogwalking-sambil-follow-dan-comment.html

    terima kasih sekali lagi kerana sudi join segmen saya ni. hehehe.

    ReplyDelete
  8. tak join tapi nak gak nyemak kat sini^^
    http://arisyalee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Follow dan komen cni dri segmen same....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete
  10. Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete
  11. Meninggalkan jejak.. dr segmen yg sama...

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    *maaflah ayat copypaste... ;p

    ReplyDelete
  12. Hai ! Ieqa datang dari segmen yang sama , kalau sudi meh lah singgah blog ieqa yang serabai ni . Hee :)

    http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    Done following you ~ :)

    ReplyDelete
  13. Salam...
    Salam perkenalan...sambil datang dari segmen Mr Nasz...Done follow blog yang cantik ini... jemput singgah ke blog sya bila2 ada free
    http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    TQVM

    ReplyDelete
  14. budak ney dtg dari segmen yg sama .

    done follow sini :)

    http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  15. Yuhuuu Emma singgah sini =)

    http://emmaeema.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  16. gba, jom join hehe http://www.suterakasihyann.com/2012/04/segmen-buku-awesome-terbaik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. nah... xpandai aku join neh, xda buku ku yan..hakahakhak

      Delete
  17. Datang dari segmen yang sama.
    Datang tinggal jejak dan follow.

    Singah2 la ke blog saya juga. (^_^)

    http://fienazzuki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan..bw kat sini.dari segmen yang sama.. :)

    http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete
  19. Salam kenal. terbang ke sini dgn senyuman..jemput la singgah ke blog http://eerashera.blogspot.com/ ye ;)

    ReplyDelete
  20. Salam,,sy singgah bw,,dri segmen same..salam knalan:) jmput singgah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html maseh(^_^)

    ReplyDelete
  21. hye awak..
    sangat suka dengan header itu..
    jalan2 cari kawan ^_^
    http://www.lindaannur2008.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  22. hai..singgah sini.. dari segmen yang sama.. :)
    jemput-jemput la ke blog saya ye http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/04/segmen-naszfollow-and-comment_26.html

    ReplyDelete
  23. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    fairus BW sini sambiL foLLow skaLi..maaf Lambat!

    ReplyDelete

Kalau suka cakap suka, kalau tidak suka cakap tidak suka, boleh diri ini perbaiki.. hihihi :) Terima kasih