Monday, 23 April 2012

BLOG PILIHAN MINGGU INI + SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84

سلام لك 
Assalamualaikum saudaraku. . . . 
Dah lama nampak segmen ni, hari tu nak join tapi xjadi. . . .  tak ingat sebab apa. . . hik3. Dan akhirnya, hari ini . . . hari last dateline untuk segmen ni, sy nak join. . . . okay tak??  :) jangan marah yew semua, nanti cepat tua. . . .  ^_^ 
  • Jom join last minute ^_^
  • Macam biasa saudara2ku . . . .
  • Buat ENTRY yang bertajuk "SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84"
  • Copy banner segmen Zmani84 ni dan link ke entry Zamani84 :) 
  • Copy link entri saudara2 di ruang komen di sini
  • Tarikh tutup: 24 April 2012 (HARI INI YE HARI INI) :) . . . . . 11.59 malam . . . 
::: Selamat bersegmen saudara2ku :::

13 comments:

  1. hai hai hai hahaha

    WITH LOVE,
    suterakasihyann.com

    ReplyDelete
  2. hi pka pon join tau.
    jom pegi blog pka :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    terima kasih..!!

    ReplyDelete
  3. BW dari segmen yang sama.. ;)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  4. weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

    btw, salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  5. salam sy sggah bw dri segmen same..salam knalan..jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh:)

    ReplyDelete
  6. dtg dri segmen same.... =D
    Singgahlah blog sy ye....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  7. BW here. datg dari segmen yg sama. jgn lupa singgah blog kite :)

    ReplyDelete
  8. Jalan-jalan BW.. tinggal jejak..

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    *maaflah ayat copypaste.. :)

    ReplyDelete
  9. as salam..

    Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berBW.

    Jemputlah singgah ye.

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  10. Biarpun lewat menerjah,..
    Ku teruskan jua^^

    *Sorry copy paste je^^

    ReplyDelete
  11. dr segmen yg sama dtg mlawat:-)

    ReplyDelete
  12. Singgah sini sambil follow dari segmen yang sama ^_^

    ReplyDelete

Kalau suka cakap suka, kalau tidak suka cakap tidak suka, boleh diri ini perbaiki.. hihihi :) Terima kasih